Menu

Reparation / værksted

Saga Trailer’s professionelle værksted har mange års erfaring med service af trailere fra Nugent, Brian James, IWT og andre mærker, det har givet os en viden os en god viden om trailere.

Saga Trailer har  har solgt over 8000  trailere, derfor kan du altid trygt overlade reparation, eller vedligeholdelse af jeres trailer til Os.

Vi udfører primært service på Nugent, Brian James og Ifor Williams, men andre mærker er også velkomne.

Saga Trailer vil altid bruge de bedste reservedele. vi bruger f.eks. kvalitets lejer fra  Timken,  frem for billigere lejer fra østen, og altid originale Knott og Alko bremsedele.

Besøg vores værksted, vi sørger for at få din trailer i en ordentlig og sikker stand og i det omfang det er muligt låner vi dig en trailer mens din er til service.

Et service hos Saga Trailer sikrer at du sparer penge, tit bliver trailer bremser ikke efterset og det medføre ekstra omkostninger på det trækkende køretøj som følge af for stort slid, det medfører også en længere bremselængde.

Slidte og dårlige hjullejer kan medfører store omkostninger da man ofte kan blive tvunget til at udskifte hele akslen hvis lejet bryder sammen,

Ring og book tid til dit næste service Tel. 86613101, du kan også købe dine reservedele hos os og selv sørge for resten.

Link til vores webshop www.sagawebshop.dk

værksted ifor williams

Ifor Williams til service

 

 

Comments are closed.

Info

Saga@saga-trailer.dk
Tlf. 86613101
Lundborgvej 1, 8800 Viborg

Reservedele

Saga Trailer har et stort lager af reservedele til Ifor Williams, Nugent og Tiki Trailere.
Ring 86 61 31 01.